Een brievenbus cadeau voor de feestdagen

Hoe leuk is het als je verrast wordt met een brievenbus cadeau? Tijdens de lockdown werd dit veel gedaan, maar waarom zouden we dit niet vaker doen? Tenslotte is het altijd leuk om iemand te verassen met een aardigheidje. Zeker rond de feestdagen is het altijd leuk om iemand spontaan te verrassen, bijvoorbeeld voor kerst of als een leuke start voor het nieuwe jaar.

Een mooi gebaar

Nu de feestdagen er weer aan komen, is het een mooi gebaar om mensen iets leuks te schenken. Je naaste familie en vrienden zie je misschien tijdens deze feestelijke dagen, maar het kan ook zijn dat je iemand anders ook een kerstcadeau wilt geven. Een TeaGift is dan een ontzettend leuke optie. Dit brievenbus cadeau is een heerlijke mix van verschillende theesmaken en zoetigheden en een ontzettend leuk idee om iemand te verrassen. Deze High Tea Box zal zeer gewaardeerd worden en het versturen is een kleine moeite.

Een heerlijke High Tea

Het doosje met thee bestaat uit een mix van verschillende theesmaken die je zelf kunt kiezen, aangevuld met een aantal zoetigheden. Je kunt zelfs nog een persoonlijke boodschap toevoegen. Het pakketje past door de brievenbus, dus de ontvanger krijgt de verrassing zo op de mat of in de brievenbus.

Een brievenbus cadeau als relatiegeschenk

 

Een klein gebaar zoals een brievenbus cadeau betekent vaak ook veel voor de ontvanger. Daarbij is het cadeautje simpel te versturen en omdat het door de brievenbus past, hoeft de ontvanger er niet eens voor thuis te zijn. Daarom is de TeaGift ook een uitstekend relatiegeschenk. Hiermee kun je naar een groot aantal relaties op een relatief eenvoudige manier voor een aantrekkelijke prijs een mooi gebaar maken. Dus ook zakelijk gezien is het een perfecte oplossing voor rond de feestdagen. Niet alleen voor de relaties, maar ook om werknemers te verrassen met een cadeautje.

By Published On: 15 oktober 2021

Bestel jouw TeaGift

Thee

Theecadeautjes

Accessoires