Een heerlijk brievenbus cadeau

Soms wil je iemand even extra in het zonnetje zetten, feliciteren met een mooie prestatie of gewoon even laten weten dat je aan ze denkt. Hier is een brievenbus cadeau perfect voor! Dit is een fijn cadeautje, die makkelijk door de brievenbus past. De ontvanger hoeft dus niet thuis te blijven om het pakket aan te nemen; dit maakt de verrassing nog groter!

Waarom een brievenbus cadeau een goed idee is

Is jouw vriendin jarig? Je neef geslaagd voor z’n diploma, of wil je iemand hartelijk bedanken? Soms ben je niet in de gelegenheid om langs te gaan. Dan is een mooie kaart sturen altijd een goed idee. Deze kaart kun je nog veel specialer maken door er een mooi cadeau bij te doen! De cadeaus die makkelijk door de brievenbus passen, zijn een originele manier om een lach op iemands gezicht te toveren.

Brievenbus cadeau kopen

De brievenbus cadeaus van TeaGift zijn niet alleen een leuke attentie. Ze zijn namelijk ook nog eens hartstikke lekker! Je kunt kiezen uit verschillende boxen. Bijvoorbeeld de brievenbus thee met verschillende smaakjes of kies voor de high tea box met verschillende theesoorten en heerlijke zoete snacks. Perfect voor een mini high tea. Extra leuke bijkomstigheid: iedere keer dat de ontvanger een kopje thee zet met jouw originele cadeau, zullen ze weer even aan je denken. Het bestellen van een brievenbus cadeau is super makkelijk! Met enkele klikken op de knop wordt jouw bestelling met veel zorg en liefde ingepakt. Binnen 24 uur zit het heerlijke pakket met thee en zoetigheid op de post. De ontvanger kan dus binnen no-time genieten!

Een momentje voor jezelf met de TeaGift cadeaus

Met zo’n cadeau per post geef je eigenlijk een verwen-momentje aan de ontvanger. Het even rustig zitten met een warme kop thee en een lekkere zoete snack is hét moment op de dag dat je even tijd voor jezelf hebt. Dus, bij wie tover jij die lach op z’n gezicht?

By Published On: 2 september 2021

Bestel jouw TeaGift

Thee

Theecadeautjes

Accessoires