Een uniek feestje in je brievenbus

Wil je graag iemand blij maken of verrassen maar woon je niet in buurt? Stuur dan eens een persoonlijk brievenbus cadeau. De ontvanger krijgt een geweldig en uniek pakketje wanneer je kiest voor een brievenbus cadeau van TeaGift. Stel zelf je cadeau samen door te kiezen uit tal van theesmaken en diverse zoetigheden. Een echte mini high tea via de brievenbus dus! Een ideaal cadeautje voor een vriendin, je moeder, je vrouw of iemand anders die graag wilt verrassen. Zeker voor theeliefhebbers is dit de perfecte verrassing.

Stuur een uniek en persoonlijk verjaardag cadeau

Verjaardagen zijn bij uitstek de ideale manier om iemand te verrassen. Zeker wanneer je op de dag zelf niet aanwezig kan zijn. Door een persoonlijk pakket samen te stellen met thee en zoetigheden en daar een persoonlijk kaartje bij te voegen laat je weten dat je aan diegene denkt. Een cadeau sturen is heel eenvoudig. Via onze website stel je zelf je pakket samen en wij doen de rest. Wil je een persoonlijk kaartje toevoegen? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem. Wij zorgen voor de verzending en zorgen ervoor dat het pakket bij de ontvanger terechtkomt. Doordat de uitgebreide keuze aan theesmaken en zoetigheden is er voor iedereen wel een perfect pakket samen te stellen.

Mini high tea; een leuk cadeau voor een vrouw

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een vrouw? Denk dan eens aan een brievenbus cadeautje verjaardag. Met een uniek brievenbuspakket weet je zeker dat je het perfecte cadeau te pakken hebt. Via TeaGift heb je de keuze uit zeer veel smaken; van kruidenthee tot vruchtenthee en van kamille tot kaneel. Alles is mogelijk zeker wanneer je de thee combineert met heerlijke chocolade of andere zoetigheden zoals mini stroopwafels. Een heerlijk pakket om te geven maar zeker ook om te krijgen. Want zeg nu zelf; wie wil er nu niet zo’n heerlijke mini high tea ontvangen?

By Published On: 4 juli 2022

Bestel jouw TeaGift

Thee

Theecadeautjes

Accessoires