Koekjes van De Koekfabriek

Een van de ondernemingen waarmee wij samenwerken is de Koekfabriek. De koekjes van de Koekfabriek zijn zowel lekker als sociaal. Het bedrijf staat midden in de maatschappij. Ze creëren met hun bedrijf werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn bijvoorbeeld zestigplussers die al een tijdje thuis zitten en geen baan kunnen vinden, Wajongers die dolgraag aan de slag willen gaan en het bakkersvak willen leren, of statushouders die nog geen andere baan kunnen vinden. De Koekfabriek ziet juist de competentie en talenten van deze vaak vergeten groep.

Meer dan de helft van alle mensen die bij de Koekfabriek werkzaam zijn vallen binnen deze doelgroep. De Koekfabriek heeft verschillende vestigingen door het hele land. Er zijn meer dan 100 mensen werkzaam voor de Koekfabriek, verspreid over 6 verschillende vestigingen.

Daarbij zijn de koekjes van de Koekfabriek gewoon heel erg lekker. De koekjes worden ambachtelijk geproduceerd en worden met de hand gebakken. Ze worden vers geleverd en hebben een heerlijke smaak. Je proeft gewoon dat ze met liefde gemaakt zijn.

De koekjes van de Koekfabriek zijn te bestellen in onze webshop als brievenbus cadeau. Je vindt ze in de High Tea Box en de Liever Koffie box. Ontzettend leuk om te geven als theecadeau!

By Published On: 15 augustus 2022

Bestel jouw TeaGift

High Tea box
Wie ga jij verrassen?

Bestellen

Kletsdoosje
Doosje vol thee en gezelligheid

Bestellen