Thee als relatiegeschenk

Een opkomend soort relatiegeschenk is het versturen van exclusieve en smaakvolle soorten thee, eventueel te combineren met wat zoete lekkernijen. Dit brievenbus cadeau is erg geschikt om een zakelijke relatie te verrassen met een kleine attentie, zeker in tijden van corona. Snel verstuurd, makkelijk samen te stellen en altijd gewaardeerd door de ontvanger!

Thee en een persoonlijke boodschap

TeaGift is een originele en warme manier om een zakelijke relatie een fijn moment te bezorgen. Dit leuke brievenbus cadeau bestaat uit verschillende soorten thee. Deze zijn uiteraard naar wens samen te stellen. U maakt het helemaal af met een persoonlijke boodschap op het bijbehorende kaartje. Een mooi brievenbus cadeau dus voor een (zakelijke) kennis waarmee u op een goede manier samenwerkt en die u even in het zonnetje wilt zetten.

Nieuw relatiegeschenk

Een brievenbus cadeau geven als relatiegeschenk is nog niet zo bekend in Nederland. Naar aanleiding van de pandemie is het wel normaler geworden om een relatiegeschenk op te sturen, en dit niet meer in een face-to-face setting aan te bieden. Heeft u met een bepaalde klant een goede relatie opgebouwd? Samen een succes gevierd? Of gewoon blij dat jullie samen zaken doen? Dan kan TeaGift een uitkomst zijn. Eenvoudig online besteld en bij de ontvanger afgeleverd, met persoonlijke boodschap!

High Tea Box personaliseren

Onze High Tea Box bestaat uit een mooie combinatie van smaakvolle thee en wat zoetige lekkernijen. Een geweldige combinatie en ideaal om cadeau te doen. Naast de verschillende soorten exclusieve theesmaken bestaat er ook de mogelijkheid om een High Tea Box te personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een persoonlijk bericht, jullie logo op de verpakking of een extra attentie toe te voegen.

Wie verras jij met een TeaGift? Kijk hier voor de zakelijke mogelijkheden voor relatiegeschenken!

By Published On: 24 september 2021

Bestel jouw TeaGift

Thee

Theecadeautjes

Accessoires