Verstuur een brievenbus cadeau

Wil je iemand graag verrassen met een high tea maar woon je niet in de buurt? Of ben je niet in de gelegenheid om iemand op te zoeken voor zijn of haar verjaardag? Denk dan eens aan het versturen van een mini high tea via de brievenbus. Via TeaGift kan je zelf de leukste pakketjes samenstellen. Kies uit verschillende smaken thee en combineer dit met diverse zoetigheden om de mini high tea compleet te maken. Het cadeau versturen regelen wij voor jou. Zo kan je iemand toch verrassen wanneer je niet in de gelegenheid bent om langs te gaan.

Stuur een uniek kaartje met cadeau

Via TeaGift zijn verschillende pakketten samen te stellen die, samen met een gepersonaliseerd kaartje, naar de ontvanger wordt verzonden. Op deze manier kan je toch een persoonlijke touch aan je cadeau toevoegen. Ook een bedankje sturen behoort bij TeaGift tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk bedankje voor de gasten op je bruiloft, of een persoonlijk bedankje voor je begeleider die je heeft geholpen bij het schrijven van je scriptie. Echt alles is mogelijk en door de vele mogelijkheden is een brievenbus cadeau voor iedereen en voor iedere situatie geschikt.

Leuk cadeau als bedankje

Ben je dus op zoek naar een leuk en uniek cadeau maar ben je niet in de gelegenheid om langs te gaan bij ontvanger? Geen probleem! Stuur dan een persoonlijk cadeau via de brievenbus. Een brievenbus cadeau met een mini high tea kan je helemaal zelf samenstellen. Maak een keuze uit verschillende soorten thee en zoetigheden en geef een boodschap door die wij op het kaartje kunnen zetten. Zo kan je de ontvanger toch nog een leuk en gepersonaliseerd cadeau geven. De verzending van de mini high tea regelen wij en wij zorgen ervoor dat de bestelling op het juiste adres terecht komt. Kies dus voor een uniek cadeau om iemand te verrassen tijdens een verjaardag, tijdens moederdag of wanneer iemand is geslaagd voor zijn of haar scriptie.

By Published On: 30 juni 2022

Bestel jouw TeaGift

Thee

Theecadeautjes

Accessoires