Zoek je een leuk brievenbus cadeau? Overweeg dan eens een theecadeau

Het is ideaal dat je tegenwoordig allerlei leuke cadeautjes door de brievenbus kunt laten bezorgen. Soms ken je iemand die even een leuke attentie nodig heeft, om welke reden dan ook. Of je wilt iemand verrassen op zijn of haar verjaardag, maar het lukt je niet om zelf langs te gaan. Brievenbus cadeautjes zijn dan een uitstekend alternatief. Je geeft iets leuks, maar de kosten vallen mee. Ook de verzendkosten bedragen vaak niet heel veel, omdat het geschenk door de brievenbus past. Wat denk je dus van een grappig en lekker thee cadeautje? Wie wordt daar nu niet blij van?

Welke theecadeautjes zijn er zoal?

High Tea Box
Kies je voor dit thee cadeau, dan krijgt de ontvanger een mix van drie verschillende theesmaken. Het gaat in totaal om zes theebuiltjes. Jij geeft tijdens het bestellen zelf aan welke je wilt. Kies uit onder andere Zwarte thee, Rooibos, Kamille of Groene thee. En ja, bij thee hoort iets lekkers. Daarom bevinden zich in dit leuke pakket ook nog vier koekjes van De Koekfabriek.

Kletsdoosje
Waarschijnlijk heb je al wel een idee bij deze TeaGift. Nee, het gaat niet om thee met van die kletskoeken, maar om echte kletskaarten. Geef je iemand deze doos cadeau, dan krijgt de ontvanger zes theetjes en een kletsdoosje met maar liefst 108 verschillende kletskaartjes. En het gepersonaliseerde kaartje krijg je er helemaal gratis bij.

Theekrabbels
Geef jij dit theecadeau aan een echte theeliefhebber? Dan zal het bijgevoegde notitieboekje vast en zeker goed van pas komen tijdens het drinken van een van de zes verschillende theetjes. In het boekje kunnen maar liefst 52 thee notities worden gemaakt.

Theepakket
Dit theepakket bestaat uit zes smaken thee. Er worden 12 theebuiltjes in de box verpakt. Jij maakt het cadeau helemaal af door een eigen tekst op de gepersonaliseerde kaart te zetten.

Liever koffie
Als echte theeleut kun je dat natuurlijk niet begrijpen, maar er zijn mensen die niet houden van thee. Voor hen is er daarom een goed alternatief. Je kiest de box met drie heerlijke 1 kops koffie filterzakjes. En uiteraard een mix aan zoetigheden. Zeker koffie drink je niet zonder koekje toch? En ondertussen leest de ontvanger de gezellige tekst die jij op het gepersonaliseerde kaartje schreef.

Makkelijk en leuk door de brievenbus
Wil je deze TeaGift nog iets persoonlijker maken, dan voeg je natuurlijk een persoonlijk kaartje toe. Dat kan altijd. Je kiest zelf het kaartje en je schrijft er je eigen tekst op. Zo is het thee cadeau nog leuker om te ontvangen.

By Published On: 2 augustus 2022

Bestel jouw TeaGift

Thee

Theecadeautjes

Accessoires