Theecadeautje door de brievenbus

TeaGift is een nieuw en origineel cadeau wat door de brievenbus past, de ontvanger hoeft er dus niet voor thuis te zijn. Met een mix aan verschillende theesmaken en lekkere zoetigheden wordt TeaGift zeker gewaardeerd door de ontvanger. Als jij een TeaGift stuurt heb je direct een goede reden om even op de thee te komen.

High Tea box
Wie ga jij verrassen?

Bestellen

Tea klets box
Doosje vol thee en gezelligheid

Bestellen

High Tea box

De High Tea box is het meest complete TeaGift cadeau om te versturen. De box bevat naast verschillende theesmaken ook een mix aan zoetigheden. Voeg daarnaast ook een persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger, deze wordt geprint op een mooie kaart en bijgevoegd aan de box. Wie verras jij met de High Tea box?

Bestellen

Tea klets box

De Tea klets box is het leukste TeaGift cadeau om te versturen. De Tea klets box bevat naast de thee ook een doosje vol gezelligheid. Voeg daarnaast ook een persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger, deze wordt geprint op een mooie kaart en bijgevoegd aan de box. Wie verras jij met de Tea klets box?

Bestellen

Tea box

De Tea Box bevat zes heerlijke smaken thee, in totaal ontvang je 12 theebuiltjes. Voeg daarnaast ook een persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger, deze wordt geprint op een mooie kaart en wordt bijgevoegd aan de box. Wie verras jij met de Tea box?

Bestellen

Coffee box

Houdt de ontvanger meer van koffie? De Coffee box bevat drie heerlijke 1 kops koffie filterzakjes. De box bevat naast de verschillende koffietjes ook een mix aan zoetigheden. Voeg daarnaast een persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger, deze wordt geprint op een mooie kaart en bijgevoegd aan de box. Wie verras jij met de Coffee box?

Bestellen